Rabarberikook

Rabarberid on praegu ilmselt kõige maitsvamad. Selle koogi sisse saab rabarberitükikesi ohtralt puistata.

KOOSTISAINED

150 g võid

1 dl suhkrut (võib ka vähem)

4 dl nisujahu

1 muna

vanillisuhkrut

2 dl hapukoort

TÄIDIS

3 muna

300 g hapukoort

2 dl suhkrut

vanillisuhkrut

200 g rabarberit

näpuotsaga kaneeli

Klopi toasoe või koos suhkruga vahuks, lisa teised koostisained. Tee palliks.

Pane tainas 24 cm pirukavormi põhja ja äärtele. Lao tainale rabarberid, mis on vähese suhkru ja kaneeliga segatud. Sega täidise ained ja vala see rabarberite peale.

Küpseta 200-kraadises ahjus 35 minutit. Kasuta pöördõhku.

Enne söömist lase koogil täielikult jahtuda. Head isu!

Leave a comment