Rabarberid on praegu ilmselt kõige maitsvamad. Selle koogi sisse saab rabarberitükikesi ohtralt puistata.
KOOSTISAINED
150 g võid
1 dl suhkrut (võib ka vähem)
4 dl nisujahu
1 muna
vanillisuhkrut
2 dl hapukoort
TÄIDIS
3 muna
300 g hapukoort
2 dl suhkrut
vanillisuhkrut
200 g rabarberit
näpuotsaga kaneeli
Klopi toasoe või koos suhkruga vahuks, lisa teised koostisained. Tee palliks.
Pane tainas 24 cm pirukavormi põhja ja äärtele. Lao tainale rabarberid, mis on vähese suhkru ja kaneeliga segatud. Sega täidise ained ja vala see rabarberite peale.
Küpseta 200-kraadises ahjus 35 minutit. Kasuta pöördõhku.
Enne söömist lase koogil täielikult jahtuda. Head isu!