Tomati-juustupirukas (quiche)

IMG_4632

Selle piruka lõhna tahaks oma köögis tihedamini tunda! Juurde sobib hea roheline salat, kuhu on lisatud oliiviõli ja palsamiäädikat, linnulaulu ning kimbuke päiksekiiri. Ilusat suve lõppu kõigile!

Piruka tegemisel sain mõtteid Toidutarest: http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=1856

PÕHI: 100 g võid, 3 spl külma vett, 3 dl jahu, 0,5 tl soola

Sega jahu soolaga. Tükelda või. Lisa külm vesi ja valmista tainas.

Suru tainas vormi põhja ja äärtele. Mina kasutasin aukudega quiche-vormi.

KATE: 3 muna, 125 g Brie juustu, 100 g riivitud juustu, soola, pipart, 3 tomatit, ürdisegu

Klopi munad. Lisa natuke soola ja pipart. Tükelda Brie juust ja lisa segule. Lisa ka riivitud juust. Sega ja pane segu põhjale. Lao piruka peale tomativiilud. Raputa ürdisegu peale.

Küpseta ahjus 200 kraadi juures 25 minutit. Naudi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s