Kohupiimakook virsikutega

virsikukook

Ikka ja jälle tabab meid õhtuti magusaisu! Virsikukook aitab!

Retsept:

Valmista muretaigen. Mina teen seda tavaliselt järgnevalt: 2 kl jahu, 1 muna, 150 g võid või margariini, 0,5 kl suhkrut, 2 tl küpsetuspulbrit, veidi hapukoort. Sega jahu suhkru ja küpsetuspulbriga. Pane kuivained kuhjana lauale ja tee selle kuhja sisse auk. Pane auku muna ja tükelda või. Lisa hapukoor. Tee taigen (st mätsi kõik palliks).

Pane taigen vormi põhja. Vaata, et põhi oleks õhuke.

Tee täidis. Sega kokku 1 pk vaniljemaitselist kohupiimakreemi, 1 muna, 1 spl jahu, 1 spl suhkrut, 0,5 dl hapukoort, 2 spl sulatatud võid. Sega ja laota koogile. Pane täidise peale konserveeritud virsikutükid. Mina lõikasin nad pooleks.

30 min / 200 kraadi

Head isu! (:

Retsepti muutsin palju, aga idee on pärit siit: http://retseptid.eu/lihtne-aprikoosi-kohupiimakook.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s