Jäneseliha rullid

IMG_2296

Suured tänud Ellele, kes on süüdi, et need rullid meie toidulauale jõudsid!

Jäneselihast rullid on head soojalt ja ka külmalt.

Lõika jäneselt ribi juurest õhuke vahetükk. Tambi seda kahelt poolt ja tee pealmisele kihile väiksed sisselõiked (pikalt). Pane maitseks soola ja pipart. Lisa purustatud küüslauku ja sibulat ning porgandiribad. Pane rulli vahele peekunit või pekiribasid (soovi korral ka musta ploomi). Keera kõik rulli ja kinnita niidiga. Täpselt nii:

IMG_2251

Pruunista rullid pannil pruuniks ning tõsta nad ahjupannile vähese veega hauduma. Kontrolli vahepeal. 200 kraadi juures ca tund aega ahjus.

Eemalda niidid ja lase rullidel natuke jahtuda. Serveeri nt koos värske salatiga.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s