Kilupirukas

kilup

Kui mees on kohe koju tulemas, külmkapist vaatavad vastu vaid kurvad vürtsikilud ning hing ihkab midagi soolast ja kurk kuivab, siis on õige aeg teha just seda pirukat. Õllekann tasuks kohe laual täis valada. Põhjaks sobib lehttaigen (eelküpsetage 10 min) ja sinna peale tuleks määrida segu 1 pakist toorjuustust (maitserohelisega) ning 2 toorest munast. Kindlasti mees rõõmustab, kui poolele pirukale veel suuri sibularattaid lisada (enda poolele ju ei tahaks :)). Kui see on tehtud, siis tuleks keeta kaks muna ja keedumuna tükid koogile asetada. Ning lõpuks ka vürtsikilud! Kel soovi, see pudistab peale veel leivapuru. 15 min / 200 C ahjus

Nüüd võite uue õlle avada ning kooki nautida! Head isu!

Idee pärineb siit: http://crystels.blogspot.com/2013/01/rukkipohjal-kilupirukas.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s