Kodujuustu – krevetipirukas

krevetipirukasKala ja mereandide isu vaevab meid tihti. Nii ka eile. Varusime natuke krevette ja muud vajalikku ning järgisime Toidutare kodujuustu-krevetipiruka retsepti. Tšillikaste jäi lisamata ning kodujuustuga me ei koonerdanud 🙂 Soovitame külmalt! (:

– Kuidas teie krevette kasutate? Milliseid krevette ostate ja soovitate? Ootame väga teie nõuandeid.

RETSEPT:

PÕHI: 2,5 dl jahu, 0,5 tl soola, 75 g võid, natuke kodujuustu

TÄIDIS: 3 muna, 250 g kodujuustu, 200 g kooritud krevette, 100 g riivjuustu, natuke hakitud tilli, soola, pipart

Näpi kokku jahu, sool, või ja kodujuust. Keera tainas kilesse ning hoia 30 minutit külmkapis. Kuumuta ahi 200°C-ni. Suru tainas võitatud 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja servadele. Küpseta 10 minutit. Täidise tegemiseks sega omavahel munad, kodujuust, krevetid, riivjuust, tšillikaste ja hakitud till. Vala segu eelküpsetatud põhjale ning küpseta veel 25 minutit. Serveeri soojalt. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s